Wednesday, 30 March 2011


          Saya juga punya minat ! ! !

Hye blogger. . . 

seperti inchik squarepants yang minat kat saya nie...

. . . . .  Tuuuuuuudia, akhirnya saya bersemangat a update blog nie coz tajuknye best.. haha.. hari nie saya diperkatakan sekali lagi.. salah ke kalau saya minat kat orang, x semestinya orang yang kite minat tuh kena thu yang kite nie minat kat dye...  biarlah jadi rahsia kite jee… so, minat saya yang mendalam kat pakwe2 saya tuh dikatakan gila… memang saya gilakan diorang, diorang telah bertahta di hati saya sejak pertama kali saya kenal diorang.. cewahhh ! ! ! huhu
 
. . . . . I looooooovee the Korean actress n artist.. haha.. hari nie nak kongsi sikit minat saya ngan kawan2 yg sudi na baca laa, hehe..   saya nie, kalau sape2 la yang cakap pasal korea je, x kira la ape pun, saya akan jadi macam org gila, sumenye nak thu, siapa? Apa?knapa? kat mna? Macam mana?? Sume lah… memang obsess gila, hahaha..  padahal, ape je yang ade pda diorang, diorangpun x knal sape saya nie, macam kawan2 saya cakap.. “jaja nie suka sangat kat diorang tu, diorang bukan kenal jaja pun”.  Haha..   No matter what will be happen, i'll always love them forever and ever.. haha.

Kwon Sang Woo, always the idol. . .


. . . . . .  nak tahu x macam mana saya boleh minat giler kat korea? Haha, mule dye cm nie.. masa saya form 1, saya terbukak 8tv,  pkul 8.30 malam, ade satu cite korea iaitu ‘stairway to heaven’.  Mase tuh, cite tu dah nk tamat, tapi saya jadi peminat setia cite tuh coz, emm, heronye handsome.. ngeee..  sejak dari tu la, saya dah minat nak tunggu2 cite korea yang laen, mase tuh, saya hanya kenal “kwong sang woo” jep coz dye kan hero cite “stairaway to heaven” tuh.. huhuhu..

. . . . . . dan,sejak dari cerita tu lah, saya mula berjinak2 nak layan korea nih..  sampai sekarang, saya masih lagi tergila2kan mereka… rasanya, dah lebih dari 50 movie korea yang saya dah tengok. . . contohnya, full house, the sad sonata, tree in heaven, lovers in parague, love story in Harvard, a love to kill, sassy girl, my sassy girl, my girl, wonderful life, autumn in my heart, Beethoven virus, coffee prince, cindrelela sister, 100 days with mr arrogant, my sister in-law is 19 years old, princess hour, my little bride, 3 dad 1 mom, perfect love, baby n me, hello my lady, my fair lady, my love pattzi, my name is kim sam soon, oh my lady dan lain2…  haaaish ! banyak la, sampai dh x ingat ape lagi cite yang saya dah tengok…


. . . . .  Dalam banyak cite2 lame n cite baru, saya suka yang hero dye handsome, romantic… memandangkan heronye handsome, cerita tu akan jadi lagi best.. haha.. antara pelakon2nye plak….. 

                                         =  Boys Over Flower = 


Da Heroo (*_*)
 
Beshh. .






Da Second Hero ! !



                                               = Playful kiss =
playful kiss = kim hyun joong again..



                                        = He's Beautiful =

Lurve Jang Geun Suk. (hwang tae kyung)



Da Heroin.. (go mi nam)

He's Beautiful..
Our Jeremy ( lee Hong Ki )
Jung Hyung Hwa (Shin Woo)
Yoo He Yi..

 . . . . . .  banyak kali kot saya tengok movee2 korea nie, xde perkataan bosan pun, lagi2 kalau ianya berkenaan dengan pelakon febret saya.. huhuhu.. wanna know who is my favourite actress?? haha.. jeng jeng jeng.. KIM HYUN JOONG oppa.. huhu, die la 'pakwe' saya sejak dari dulu lagi.. hahahaha..

 . . . . .  Pe la yang saya mengarut nie erk.. emm, wat orang bosan jee, saya pun dah bosan nie ha.. hehehe.. ape pun nak jadi, jadi lah, mereka tetap di hati saya sampai family saya pun pening dengan anak perempuan dorang sorang nie, gila sangat dengan korean actress  nie, setakat minat2 biasa je ok lah jugak, tapi, saya nie tergila2 kan sangat.. haha, janji saya happy dengan apa yang saya buat, x menyusahkan orang dah cukup.. (*_*)..

. . . . .   Sebenarnye kan, saya ada test esok, haha, sempat lagi nak post2 kn.. hahaha,  mentang2 la test 1, xde la takut sangat, ngeee.. kalau final, xde nye saya sempat nak posting2 kat cnie, kalau ade pun, posting2 kat otak jep.. haha.. lain kali la saya cite pasal 'pakwe' saya tu erk..  wanna out first la..


see a at my next posting.. (^_^)' 

daaaa ~ ~ ~
jajanunu.com 
 

2 comments:

Eein Gellespie said...

weyh! lee min ho milikk ku !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja Hasim said...

haha, xde maknenye.. saya yang punya.. hihihi