Tuesday, 15 March 2011

PiNk...

. . . .  betul ke warne pink tu warne yang polos (bak kate ieda) . . . tapi. bagi saya, pink tu unik sangat, cantik n menyerlah . . . i lurve pink. . . hahaha. . .  kengkawan pulak cakap, pink nie terlalu ladies.. emm, x kesah la nak cakap pape pun, janji i memang ladies.. kikiki. . .  ade jugak yang anggap pink nie warna yang gedik. .  ade ke patut...^_^.. sush nak described, pink nie boleh dikatakan unik coz dye nie campuran 2 wane baru boleh hasilkan pink.. x ke unik tuh.. ngeee. .  tadi kat kelas, kitorang kumpulkan barang2 yang berwarne pink n inilah hasil yang kitorang dapt.. hehe

hasil pengumpulan barang2 saya ngan eryn. . . 
barang2 tu more to eryn punya. . . .she's more crazy about pink.  sumenye nak wane pink, kadang2 sampai saya pun jeles tgok barang2 dye wane pink. . .  ape yang saya nak cakap sebenarnye hari nie is, jangan la anggap orang yang minat pink tu, orang yang x berhati rock.. haha. . . x semestinya saya ni minat sampai obsess pada pink tuh, wane lain ade gak r yang saya suka. . .  masing2 ade minat sendiri, kadang2 orang laen akan ckap bende yang same kat kite event wane tu wane yang kite suka n wane yang dye x suke. . . so, enjoy ur life with colourfull senario. . . 

gadezpinkey ^_^ :
p/s: nak pi wat discussion, sedang menanti;
aishah
nunu
ieda..

3 comments:

Eein Ridzuan said...

weyh.. asal x post kat fb?? xde org bace la t..

Aizuddin Nazri said...

teka teki!!
binatang apew warna pink?
pikir2kanlah n selamat beramal!

Jaja Hasim said...

haha,ein,lupe laa..huhuhu
Din,jaja thu.. Ngee