Tuesday, 5 July 2011


outing . . .

Olla peeps, , , ,

alip, jaja, farah n yazid !


 . . . . . .  Hye alls, skunk nie x taw la, asyik busy pasal blog jee, assignment x siap2 lagi.. matii laa i kne marah nnt.. uhuhuhu . . semalam, saya, din, ida, epul, kak wani, eryn, n razi pi maen bowling,  bile sesuatu perkara  tuh dirancang dan dapat sambutan ramai, ianya akan jadi lebih meriah.. saya pun exited sangat nak maen bowling coz bile tengok rmai yang nak join, macam best jee.. heee. .  actually, saya ni  pegang bola bowling tuh pun x penah lagi, nie lagi nak  maen. .  . haha, walaupun x penah maen, semangat nak try tu ade taw. . . heee.. rupe2nye, maen bowling nih, xde la susah sgt, golek kan je bola yang berat tuh.. hahaha..  jangan terkejut, saya dapat number 2 taw, tapi susa skit na lawan member I punye “bf” nih, terer sangat, dah la kidal, tapi ble tengok dye maen, peh, laju seh bola tuh “berlari”.. hihihihi. . ape pun, puas hati la dengan game tuh, jadi bangga pulak dengan diri I nie.. huhuhu

jum tahan LRT.. haha

waiting 4 da LRT . . .
pasangan bahagia !
we . . .  :)


 . . . . .  Yang paling mengejutkan, mase dah habis maen bowling, kitorg pi karaoke, then, g maen game plak.. heee, mase tgah maen game tuh, terserempak plak dengan geng  kelas C ..  jumpe ngan hasrin, yazid, farah n alip. . hahaha . . kitorg makan ramai2, karaoke, maen game, then, pi tengok wayang cite TRANSFORMERS . .  .  




dah macam artis doe  . . haha

gila lensa !

yang cina blakang tuh knp? sebok je !



 . . . ..  Komen pasal cite tuh. . . waaaa, sedih, seronok, emm, menghibur hati. . mule2 ,mengantuk la jugak, then, bile dh layan, ok bha . . rasa cam na tengok lg skali pun ade gak nih.. jumkawan2..  hehehe. . . 

with yazid !


emm, ok lah, malas na cakap banyak, tengok je la pix nie yep… 

happy together :)

mr A.. hee =peace=

waa, supermodel . . hee

smart is for u ! hee

step mother !jangan mara


hasrin dengan camera pi***m nya.. :)


nak kata hazami pun x, xtaw la na ckp pe u nie dear ! huhu




pemain bowling KLMU.. haha

chumil . .^_^




hehe . .

yeah ! menang . .

eryn wif en. sayang .

lalalalala . . *_*

love it !


nyum nyum nyum. . .

No mood  la ! 

See a in my next text
Daa. . .

(^_^)"

No comments: