Thursday, 24 March 2011


POMPUAN YANG TAK TAHU KENANG BUDI

Hye Blogger. . . .

. . . . . . .  Geramnye saya kat sorang budak nie, ad eke dye x bertegur ngan mama saya even dorang dok dalam 1 kelas yg same, hey, sedar lah diri ko tu sikit pompuan, family  aq yang banyak tolong ko mase kite kawan dlu taw.. lepas ko dah tuduh aq mcm2, ko bley lak wat cm tu kat mak aq.. dah r tuduh xde  siasat sikit pon. . dgr la ckp org tuh.. dah r menipu aq, konon pakwe overseas la, berangan je lebih, pi la ko dengan angan2 ko tuh.. bley plk nak tipu aq, ingt aq x thu ke ? ? ?
. . . . . . . . Tadi mama saya call, dye ckap “akak, kawan akak ade belajar same dengan mak” then saya tanya, “dye tegur x?” mama cakap, “dye x tegur pun, wat cam x kenal jep”.. lepas je mama ckap tuh, saya pun ape lagi, geram giler, eii, x thu nak cakap cm ne lagi, rasa nak belasah pun ade gak, 1 nye sebab, mama saya tuh senior kat sane, orang dah berumur, at least, hormat la sikit, then mama saya tu bukan dye  x kenal, memang kitorang rapat dgn dye dulu, sebelum dya tuduh saya way benda bodoh tu.. eii, geramnyee.. x thu nak hormat orang, x thu nak kenang budi ! !
Benci ko! ! !





xde mood trus na update lagi, see a. . . .

1 comment:

aynn said...

ermm,rilex ea ja . tamo mrh2;(