Saturday, 19 March 2011


                    . . . . . . .  GEDEBEK . . . . . .


Hye blogger. . . .


. . . . . hari yang paling memalukan dalam hidup… eii, malunyeee, xthu nak letak muka nie kat mane!  Tadi saya pi maulidur rasul ikot kampong, kami berarak satu kampong sambil berselawat. . .
Tengah syok2 berjalan, xperasan apa yang saya langgar, entah macam mana,  makk!!!  saya jatuh tersungkur, sume orang, depan n belakang terkejut n terdiam  n pandang saya,. . .  alamak, malu giler, nasib baik lah, saya x bawak ape2, phone ke kemre ke, kalau x, mesti dah berderai, nasib bek la ade angah kat sebelah yang tulunk saya bangun.. ngeee

Merah kot muka saya tyme orang pandang saya, lepas dah bangun, sambung jalan n wat muka x thu je, dalam hati xde sapa yang tahu betapa sakitnye lutut saya, pedih giler. . . . dah sampai kat masjid, baru saya check kaki saya, lutut kiri kanan, terkopek kulit. . . . 

Masa tengah  berpusu2 nak ambik makanan, ade sorg makcik nie tegok “tadi ko jatuh eh ajar? Seb bek x koyak kaen” . . . . . aduhh, malunye, x dapat nak lupa kejadian tuh, menyesal pulak saya pakai kasut heel, laen kali pakai selipar jee. . . . .

Kenangan nie, saya akan ingat sampai taon depan supaya  taon depan saya pakai heel yang rendah jep.. huhuhu. . .  ok lah, nak kemas barang, nak balik kl. . . . 

kasut nie r saya pakai masa berjalan tuh!
len kali na cari kasut cam nie, cantik, bergaya n yg penting is flat. .

2 comments:

pRiNceSS fRog said...

kiter belajar drpd kejadian yang berlaku..amik iktibar dan jgn lupa ad hikmah disebalik ape yg terjadi jaja...nt kasut tu bg princess_frog n belikan sekali kasut yang ad tali tu ok?wit claim kat mak princess_frog...

aynn said...

ala,ja wt je cm ja kne histeria .
x ade r org pasan sgt tyme tuh. .
haha!!