Wednesday, 16 March 2011

MISS HIM. . .


Hye blogger. . .

. . . .  betul orang cakap, cinta pertama susah nak lupa, tetibe je saya ter'ingat kat dye. . . setelah sekian lama saya dengan dye, lastly, we "break up"few years ago. . . i still remember him until now, he's got nothing, but to me, he's to kind for me. . . .  How dare can he leave me after he stolen my heart, mula2 dye menyepi, saya risau jugak laa, tapi, lepas dari itu, baru saya tahu bahawa saya dengan dya dah xde pape hubungan lagi walaupun kawan. . . 

      Satu hari, masa saya tengah posting kat JB, saya teringat kat dia, saya pun hantar la mesej kat dia, i just say "hi".
         "tolong jangan ganggu, aku x kacau ko, ko jangan kacau aku, aku dah xde kene mengena dengan hidup kau", he reply me like that. .  i was extremely sad that tyme, my frend ask me why, i said, "he leave me".. N then, they told me to be patient.. that nyte, i was crying until sleep, tomorrow morning, i can see effect of crying under my eyes. . . .
     
         I still remember our anniversery.. it is 11.8. . .  . Sampai sekarang, setiap kali saya dengar lagu kegemaran saya dengan dia, saya akan menangis. . . kadang2 saya rasa, saya yang bersalah dalam hal nie, tapi, dia jugak ada salahnya sendiri. . .  emm, nanti la saya sambung story nie, mood lari nak menulis coz low batt,. . .

lot of sad. . . :-0

CuTiE BaBy...

3 comments:

Eein Gellespie said...

bukan menulis la.. menaip..

nunu manja said...

gler ar laki 2!!aku dgr pom skit hati!

Jaja Hasim said...

eein, alamak, salah plk.. huhu, kesalahan akan diperbaiki..
nunu, emm, nak wat cm ne, dye yg sy pnah cyunk!